babyinlovee 5ay24 günlüğüz şu iki haftadır beni mahvetti normalde akşam dokuzda yatırırdım gece bir veya iki kez kalkardı sonra sabah 6 7 arası uyanırdı şimdi yine sekiz bucuk civarı uyku moduna geçiyoruz dokuzda tam uyutuyorum yatağına yatıracakken uyanıyor çok zor uykuya dalıyor geceleri kaç kere kalktığımı bile sayamıyorum çok sinirlerim bozuldu 😭 bi düzeni vardı uçtu gitti napıcamm ben ya eşimde bende bu gece uyusun bari diye dua ediyoruz çok yorulduk 😭
HamzasMomy babyinlovee böyle zamanları hep oluyor. Diş çıkarma zamanı geliyor belki o rahatsız ediyordur. Tam düzene koydum diyorsun bebişler birsey çıkarıyor
Asya12 babyinlovee 1.ayda gündüzü 2.ayda gece gündüz berbat oldu ilk 20 gün iyiydi ondan sonra başladı bizim hikayemiz 3ay 28gunluk .kendi duzenini kurmustu oglum gunduzu geceyi kendi ayarladi ben bisey yapmamistim ama bozuldu hersey bu gaz denen illet bebekte herseyi bozuyor kotu aliskanliklara sebep oluyir kucak sallama evde gezdirme uykusuzluk vs.
babyinlovee HamzasMomy offf bende dişten süpheleniyorum öyle yoruldum ki gazı bitti dişi başladı şimdide yıprandım resmenn 😭
babyinlovee Asya12 iki aylıkken biliyordu gündüzü geceyi gaz sorunu olmadıkça geceleride uyurdu korkudan kalkıp ben bakardım nefes alıyor mu diye şimdi o bizi kaldırıyor 😭
HamzasMomy babyinlovee gündüzleri uyumaya çalış sende böyle çok yıpratma kendini. Dişler çıkmaya başladımı arka arkaya biraz sürüyor tamamlanması 😬 bizde köpek dişlerimizi çıkarıcak galiba normalde huysuz şimdi üstüne koyduk 😁
cnrr İnşallah birileri geçiyor falan yazar 6,5aylık olduk ve 1 aydan uzun süredir aynı Tüm düzenimiz bitti 😬 gece defalarca uyanıyor bazen saatlerce uyumuyor geri kıpır kıpır yatakta 🙄 ne zaman bitecek birileri umut versin lütfenn 🙆
babyinlovee cnrr aynen ya sanki hiç uyumamış gibi uyanıyo kızgın uyanıyorum bi bakıyorum ayaklarını dikmiş oynuyor😂 sonra gelde kız işte 😁
HamzasMomy babyinlovee kalicak 😁 senden önemlimi? İnan zamanla insan çok yipraniyor. 5.5 aylık oğlun günde 3 defa falan uyuyordur sende en azından birinde uyu dinlen. Diğerlerinde de olduğu kadar temizlersin yemek yaparsın. Hem gündüz hem gece çok zor.