limonlukarpuzzz İyi aksamlar canim anneler menenjit aşisini yaptiracağim ama korkuyorum ne gibi yan etkiler yaşadiniz birde doktor 2 tane var ikisini vuralim dedi sizinkide bu şekikde mi okdu acaba ?
Ghi limonlukarpuzzz ayıne göre değişiyor ben de 6. Ayda nimenrix bexsero aynı anda yaptırdım sabah 12 gibi vurulduk aksamına 38i gören bir ateş oldu hemen calpolunu verdim 3 saat sonra da ılık dusa soktum bır daha da cıkmadı 😊 korktugum gibi olmadı yani. Diğer dozlar 8.ayda ve 12. Ayda
_annebebek limonlukarpuzzz Merhabalar bizim doktorumuz ilk dozunu 3. Ayda yaptı 2. Dozu 5. Ayda yapacaktı şuan başka sebeplerden dolayı doktor değişikliği yaptık bu doktorumuz ilerleyen aylarda yapmamın daha doğru olduğunu söyledi. Biz ilk dozunda hiç sorun yaşamadık ateş olmadı tabi bir iki gün mızıkladı ama çok değil
limonlukarpuzzz Ghi bizimde 2 doz şeklinde yapilacak 9. Ve 13. Ayda ilk defa bir aşidan çok korkuyorum ama yaptirmam gerekiyor onuda biliyorum :)
Ghi limonlukarpuzzz yanınızda o gün için ateş dusurucu surubu ve fitilini de hazır bulundurun aşı beklenen bir şey özellikle bexseroda önemli olan sınırlarını aşmasına izin vermemek
limonlukarpuzzz _annebebek tesekkür ederik miziklanmayi gectim alisigiz zaten ona ates filan yapmasinda çok önemli değil.