Semaab Kızlar spor yapmak istiyorum ama her yerim ağrıyor. Ağrı yasayınca da bebeğime bakamıyorum ne yapıcam ben yaaa siz nasıl sıkılasıyorsunuz
1mom1baby Semaab ben 3 gündür yapmaya başladım ilk gun agrim oldu yatmadan once agri kesici içtim zaten sporuda yatmadan önce yapıyorum bugün iyi durumdayim artık papatya cayi icicem ağrım olursa eşime masaj yaptircam
Mom62636362 Semaab dün zorlamadan yaptım, kas diye bir şey kalmamış, 30 şınav çekerken hamilelikten önce şimdi dinlene dinlene 10 tane çekebildim. 10 şınav, 10 mekik, 15 squat ile başladım şimdilik, gözümden yaşlar geldi
1mom1baby Semaab play store dan iki uygulama indirdim karın ve kalça üzerine squat var mekik var plank var bi ara daha başlayıp bırakmıştım bu sefer birakmicam sıkılaşmak istiyorum
Mom62636362 Semaab sormayın ya şınav çekmeye bi başladım sanki karın bölgem boşlultan ibaret, orada hiçbir şey yok, vücudumun alt ve üst kısmını tutmuyormuş gibi garipti, çok garip
1mom1baby Semaab ins bu sefer birakmicam kilom yok ama hamilelikten önceki gibi değilim bayada hamlamisim bi hareket yapıyorum kemikler catur cutur 😅