Turkan285 [bilinmeyen] 14 günlük bebeğim doktorum 6 aya kadar kullan günde 4 damla olarak beş günlükten itibaren bu yana kullanıyorum
ecekotann [bilinmeyen] suan 3 aylık oglum doktor 1 yasına kadar 3 damla seklinde verilecegini soyledi ☺️
aylin3834 [bilinmeyen] 5 aylık günde 3damla veriyorum sağlık ocağından öyle dediler.Siz ne kadar veriyorsunuz?
TueKolat OlgaArslan bulunduğunuz yere göre veriyorlar damla miktarını. Edirne’deki doktorum 5damla dedi, Urfa’daki doktorum 3damla dedi. Malum Urfa’nın güneşi sıcağı bol olduğu için 🌞
Karen OlgaArslan benimde kafam karıştı şuan herkes 3 damla demiş bana 4 dedi sağlık ocağı bende öyle veriyorum
Nereidd > Barkinalpinannesi 1 aylık günde 3 damla kullanıyoruz şuan bakalım Az önce başka bir başlıkta bu yorumunuza rastladım, doktorunuz devit 3 ün d vitamini içerdiğini biliyor değil mi 🤔
gyns Zmrt Her dvitte yok hocam.. Devletin verdiğinde var.. [bilinmeyen] Ben wellcare dvit3 400 u kullanıyorum.. 2 damla veriyorum.. Hekimimiz öyle söylemişti..
Caspiumare Biz bir ay 3 damla kullandık bebeğim haziran doğumlu. Sonra doktorumuz ekim ayına kadar kullanmayı bırakın doğal olarak güneşten almasını sağlayın dedi. Günde 2defa 10 dk güneşe çıkıyoruz. Sabah 10dan önce ve akşam 16:00dan sonra