Ayzaaaa2906 Bebeğim 4 buçuk aylık uykuya hemen geçemiyo bi 2 saat oyalanıyo sonra uyutmaya yatırıyorum beşiğinde sallanarak uyuyo bu arada uykusu çok olduğu belli ama ağlama krizine giriyo ne yapıcam nolur yardım edin
Melikederinakinnn Ayzaaaa2906 care bulursan banada soyle bizde 7 ayligiz ama bir aydir oyle uykusanmi korkuyo gece korkusumu cozemedim ha
Tgbaaadmr Ayzaaaa2906 bende bu konuda zorlanıyodum ama son zamanlarda uykusundan 1 saat önce odaya gecip loş bı ışık da oyuncaklarıyla oynuyoruz şarkı falan dinliyoruz sonra gözler obuşmaya başlayınca zorlamadan nasıl uyumak istiyosa yardımcı oluyorum bizimde derin uykuya gecme problemimiz var ben böyle buldum çözümü umarım işinize yarar:)
Mkelebek Ayzaaaa2906 ya bende simdi post acacaktim. Biz tam 4ay 15 gunluguz. 1 haftadir uykular berbattttt. 2 gundur isee gunduz hicc uyumuyor. Memede briaz kestiriyo o kdr. Deliricem artik napicam bilmiyorum. Bu 4aydaki uyku gerilemesi kalici olabiliyomus
pinorr Ayzaaaa2906 bizde 3 ay 28 gunluguz 2 aydir ayni soylediklerin var canim🤦♀️ne gece uyuyor ne gunduz artik beynim uyusuyor sinirimden ayaklarimi yere vuruyorum fitil verdim calpol verdim onlar bile kar etmedi 🤷♀️😤2 ayi 10 gundur gecmis ne gunduz ne gece 1 saat uyumuyor yemin ederim cildirdim artik yakinda bakirkoyluk olacagim 😖
Mkelebek Mkelebek emzikle kendi kendine 30 40 dk uyuyordu. Simdi emzigi uzattgim an eliyle itiyor istemiyor helak oldum yemin ederim. Geceleri daha iyi tabi oda bozulcak diye korkuyorum