Egemoms Cocugu sonradan kulakları kepçe gibi olanlar naptınız uyurken kulakları kıvrılmaktan ve kullagını sinirlenince çekmekten öyle oldu napöam gerekiyor düzelmesi için 3 ay 19 günlük oğlum ya da cocugunu kepçe kulak ameliyatı yaptıran var mo🙄
elfozyil Egemoms 3 ay 17 günlük :) kulağı yapışıktı şimdi açıldı katlanıyor hep :( bandana alıp takacsğım bende.
Angars Egemoms benim ablamin kizi kendi istegi ile 6 yasinda kulak ameliyati oldu cok zorlamadi duzeldi kulaklari
Egemoms 0110-ftm bende bandana takıyorum gün içinde ve yatarken arada da cıkarıyorjm uykusunda kendiside cıkarıyor bunaluyorda ve takıyorum bunu ya kulakları güzeldi kendi kendine yaptı diye eşimde kepçe kulak ameliyatı yaptırırız sıkma canını diyor😢
0110-ftm Egemoms ameliyat en son dusunulecek sey bence.Bende goruntuye cok onem veririm ama soz konusu evlat olunca oyle ameliayt fikri falan bana uzak geliyor.Tabi herkesin kendi tercihi
2papatya Ya benim kızımın kulak kıkırdakları o kadar yumuşak ki ve kepçe suan uyurken kafasını çevirse bile 2 kat oluyo kuşağı düzeltiyorum yine aynı bandana desen İstemi’yi bağırıyor
Egemoms 2papatya aynı ya benimkide isteöiyor cıkartıyo uyurken ama ben genede bir ay falan denicem belki fayda görür bandanayı takıp uxun süre durdumu cıkarınca kulaklaeı normal oluyo inşallah düzelir ya
2papatya Egemoms inşallah gece bende zorla takıyım bakalım😭😭 eşim desen kız zaten saç gelecek kulağı görünmez, kepçe kulaklıklar zeki olur diyo 🤦🏻♀️ Kulakla Alakası neyse 😒
ilkgozagrimmmm Egemoms valla gördükçe düzeltiyorum ama kafasına birşey takamıyorum ki.Böyle gidecek galiba
Egemoms Angars bende öyle düşünüyorm saç kapatır diyolsr ama kız değil erkek ondan en son care ameliyat yaptırırım dedim düzelmezse zorlugu oldumu canm
Esra12 Egemoms canım 3 ay çok geç, oluşmuştur kıkırdaklar. Benim oğlumda Kepce ama bizde genetik babasıda öyle😄
Egemoms Esra12 ya benim ne olduysa bir ay içinde olmus ben yeni farkettim eşim dedi de yoksa güzeldi kulakkarı ya😢
Angars Egemoms yok o kendi istegi ile oldugu icin zorlugu olduysada söylemedi suan cok memnun kulaklarindan 😄😄
Melihaaaa Egemoms Trendyol dan kepçe kulak bandı var 20tl gibi bir fiyatı var ben onu almayı düşünüyorum isterseniz sizde bi bakin
Syh42 Egemoms kızımda da olmaya başlamıştı yatınca kalkınca sürekli duzelttim kulaklarını. bere taksan yatışır. Gündüz durmuyorsa yatarken tak. Ama çokta takma kafana zaten bir zaman sonra maskeden dolayı hepimiz kepçe kulak olacağız 🤦♀️🤷♀️