ipektosunannesi Hanımlar selam 5 ay 15 günlüğüz. Bebegimi kaç saatte bir emzirmeliyim? Ben istedikçe veriyorum ama gereğinden fazla emzirdigimi düşünüyorum. Kilo alması arttı.. kaç saatte bir emzirmeli ?
Papatyaseverr ipektosunannesi sadece anne sütüyle kilo alıyorsa sorun değil istediğin de verin biz 8 ay 10 günlüğüz hala 2 saatte bir süt veriyorum benimki emmiyor sağarak veriyorum bu arada
mrv5556 Papatyaseverr bende surekli sağıyorum 4 ay 9 gunluguz ama boyle giderse ben 6 ayı bitince bırakcam ya dicok zor oluyor zaten mama da içiyor oğlum
ipektosunannesi Papatyaseverr baya kilolu oldu midesini buyutmekten korkuyorum ek gıdaya başlayınca sorun olur mu sence?
Papatyaseverr mrv5556 sütünüz geldiği müddetçe verin bence anne sütü şifadır biz mama almıyoruz ben inşaAllah olduğu sürece vericem 2 yaşına kadar istiyorum kesilmezse
Papatyaseverr ipektosunannesi hayır canım zsten ek gıdayı oyle hopur hopur yemeyecek anne sütü şişko yapmaz bebeğini korkma 😊
yigidonunanasii ipektosunannesi kaç kilo ki ? Doktoru sorun görmüyorsa sorun olmaz anne sütü obez yapmıyor zaten emekleyip yürüyünce helede diş gelince bir anda zayıflıyorlar ya o yüzden istediği zaman emzir şifa olsun bebişe