Yagizefeninannesi Kızlar oğlum bugün öksürmeye başladı ve hırıltısı var ne yapmamız lazım bu şekilde olan var mı? Pazar olduğu için doktoruna da ulaşamadık yardımcı olur musunuz
Canan38 Yagizefeninannesi Benim bebeğim 1ay 13 günlük öksürüyordu hapşuruyordu burnu tıkanıyordu hırlıyordu Sağlık ocağını aramıştım doktor da ıhlamur yada papatya çayı iç sütünden geçer Bebeğinede çay kaşığı ucuyla verebilirsin demişti Şükür geçti iki sefer vermiştim sadece ama ben sabah aksam ıhlamur içiyorum hala iyileştiği halde
BaharBebek34 Yagizefeninannesi Kaç aylık acaba? Üşütme ya da alerjik olabilir? serum fizyolojik damlatıp iki burnuna da aspire etmeyi deneyebilirsiniz. Günde 4-5 kere yapılıyor. Ancak bir gün içinde geçmezse dr a gitmenizi tavsiye ederim, geçmiş olsun?
Yagizefeninannesi BaharBebek34 9 ay 15 günlük tamam çok sağolun deneyeceğim yarın zaten muhakkak doktoruna götüreceğim 🙏
Canan38 Yagizefeninannesi Rica ederim ne demek bide burnunu sürekli aspiratör le temizlerseniz daha çok tıkanırmıs doktor demişti burnundan rahatsız oldukça temizle demişti