AliEmirveAnnesi Hanımlar merhabalar. Hamileyim korkuma kuaföre gidemiyorum. Genital temizliğinizi jilet ve ağda dışında nasıl yapıyosunuz acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
Gizemensar AliEmirveAnnesi jilet cok kolay oluyor hamileyken son zamanlar koca göbüsten biraz zor oluyor eşinden yardim isteyebilirsin
YasemiNYagmur1 AliEmirveAnnesi tek seçeneğim ağda. Jilet falan yapmıyordum hem çabuk çıkıyor hem de kaşıntı yapıyor. Kendim çarşaf götürürdüm kuaföre onu sererdim. Ağda girecek olana rica ederdim yanımda ellerini ve dokunacağı şeyleri dezenfekte ederdi. Spatulamı kendim götürüyordum ev gelince hemen duşa girip kıyafetlerimi de 90 da yıkıyordum
AliEmirveAnnesi Crs3 kremlerin paketlerinde de yazıyo genital bölgede kullanılmaz diye hamileyken hiç kullanmadım bende
AliEmirveAnnesi Gizemensar karnım kocaman oldu belim her yerim ağrıyo eğilip yapamıyorum ki 🙈 bide o kaşıntısı beni sinir ediyo
AliEmirveAnnesi YasemiNYagmur1 bu zamana kadar hep ağda yaptırıyodum bende pandemiden dolayı gidemedim bir yaşında da oplum var korkuyorum ama iyi yapmışsın bende böyle gidebilirim eşyalarımı yanımda götürüp mantıklı🙏
ikiprensannesii2 AliEmirveAnnesi Ahhh nerdee keşke öyle olsa😂😂 ben de hep ağdaya gittim hamilelikte çok zor diğer türlü temizlenmek 1 kere jilet kullanayım dedim çok uzun sürdü karnımdan dolayı uzun süreli bildiğiniz bi kuaföre gitmeyecekseniz YasemiNYagmur1 dediği gibi yapabilirsiniz. Benim bildiğim kuaförüm gitmeden dezenfekte ederdi her şeyi
AliEmirveAnnesi Ben istiyorum ki bişey süreyim suya tutayım hepsi gitsin bi anda uğraşmadan😂 off kadın olmak çok zor🤷♀️