MS-01 SevgininSezaisi kac aylik canim bebeğin ben unlu mama yapıyorum icine pekmez ceviz falan koyuyorum bazen patates tostu yada omlet yapıyorum bazende yumurta sarısı ve cici bebe birde muz veriyorum bu şekilde fazla seçenek yok cunku
Eglenogren SevgininSezaisi süt ve yumurta alerjisi var. Kahvaltıda badem sütü ile yapılmış yulaf ya da granola, avokado, tatlı patates, domates soslu biber kızartması, zeytinyağlı kurutulmuş domates… vb yiyorum ☺️ o gün canım ne isterse yani
SevgininSezaisi MS-01 2 ay 13 günlük bebegim canım kendim için ne yiyebilirim sabahları patates yemekten biktim artık 😔😔
SevgininSezaisi Mom299 onu bilmiyoruz canım 10 gündür sut ürünlerini kestim bi değişiklik olmadı bebegimin kakasinda hep mukus var hala doktora gittik kan verdik salı günü sonuç çıkacak doktor sadece süt ve ürünlerini kes demişti 🤷♀️
MS-01 Mom299 SevgininSezaisi yoktu canim benim yumurta alerjisi falan ben cok zorlandım hala bile yemeye korkuyorum nerdeyse patatesi farkli şekillerde yapıp yiyordum börek falan sigara böreği hamur kizartmasi o tarz yedim ama ben cok diyeti yapmadim cocugu takip ederek yemeye devam ettim açıkçası
Eglenogren Eglenogren ay gönderinin tarihine dikkat etmedim eskiymiş neyse alerjik bebek annelerine fikir olsun 😅