bluekoala Rubeyda ben oğluma kırkı çıktıktan sonra cok hafif dişlik ve çıngıraklar veriyordum tutuyodu hemen atıyodu😅ben hep verdim dişini kaşısın diye 🙃
Keremasaf Şurada bekleyeyim bende ayrıca iki aylık bebek neler yapabilir tecrübeli anneler yazsa keşke
Ebruarr Keremasaf bebeğim 2 20 günlük nesneleri eline verdiğimde tutuyor ve duvardaki herşeye çok dikkat edip bakıyor eline çıngırak verdiğimde sallıyor uzun süre tutmuyor ama ellerini bu aylarda henüz yeni keşfediyor ve çoğu bilinçsiz hareketlerden oluşuyor
Rubeyda Mircet şuanda küçük olduğundan kaynaklı olabilir ama bu aylarda nesneleri kavramaya yavaş yavaş başlanması lazımmış ☺️
Mircet Rubeyda Tabi ki kavraya biliyor örtümü kazağımı falan da tutuyor emerken ama öyle çıngırak vereyim oynasın sallasın falan bunlar saniyelik şeyler daha çok küçükler
Keremasaf Peki kızlar gün içinde ne kadar uyanıklar acaba Ne kadar süre bu şekilde oynatıyorsunuz düzeninizi paylaşır misiniz uyku düzeni de merak ettiğim diğer konu
Rubeyda Keremasaf benim kızım gündüzleri 4 saat ayakta kalıyor 2 saat uyuyor tabi bu süre değişe biliyor . Gece ise 2 saat aralıklarla kalkıyor emmeye ☺️