UmayDuruMom Kızım 1 aylık oldu bugün kafa üstü yatmıyor ben kafasının yuvarlak olmasını istiyorum kafa üstü yatırıyorum hemen sağa veya sola çeviriyor kafasını destek koyuyorum yine çeviriyor ne yapabilirim 😊
Dilekbodur UmayDuruMom canım zamanla düzeliyor o durum düz yatarsa bu kez de düz kafa oluyor. Benim oğlum da hep ya sağ ya sol tarafa yatıyordu şimdi 4 aylık bi sağ bi sol bazen düz yatıyor öyle keyfine göre sadece bi tarafa alışmasın hep ona dikkat edin şeklini bozabiliyor.
Baloglum93 UmayDuruMom sağa sola dönüşümlü yatarsa kafa şekli güzel olur zTen hep bi yere yatırmak yanlış sürekli kafa üstü yatarsada arkası dümdüz oluyor dönüşümlü yatsın
UmayDuruMom Dilekbodur hep sağ sol yatıyor kafa üstü hiç yatmıyor hrp kafası üstüne yatmasını istemiyorum zaten arada bir yatırmak için
UmayDuruMom Baloglum93 hep sağ sol yatıyor kafa üstü hiç yatmıyor hrp kafası üstüne yatmasını istemiyorum zaten arada bir yatırmak için
Cascas19 UmayDuruMom 1 aylık sırt üstü yatması zaten sakıncalı. Uyurken kusarsa anlamayıp kendini çevirmeden boğulabilir. Bu şekilde çok fazla örnek var. Benim oğlanın kafası uzaylı gibi sivriydi resmen. Hiç elleşmedim hep sağa sola yattı. 4 aydan sonra falan sırt üstü yatırmaya başladım şuan kafası baya yusyuvarlar. O kendi kendine oturuyor merak etme sen müdahale etme canım.