Eymensmomm Kızlar oğlum öksürüyor ıhlamur verilirmi internetten baktım ama detaylı bilgi alamadım mamalara karıstp falan veriliyormus veren varmı ?
Blackeagle Eymensmomm neredeyse 3.5 4 aylıktan beri her gün veriyorum 6. Ayı ile birlikte biberon ile vermeye başladım kahvaltı yanına suan 9 aylığız hala içiyor bazen gun içinde kendime de yapıyorum ona da iciriyorum biberon ile içmeyi seviyor zaten bi cok faydası var fazla içerse zararı olur
Duygu5151 Eymensmomm 6 aydan sonra verilebiliyor canım ama çok fazla olmamak kaidesi ile birde kendin evde yaparsan daha faydalı
Duygu5151 Eymensmomm yani dışarda satılan ıhlamuru değil de kendin evde yaparsan daha iyi olur demek istedim Canm
Blackeagle Eymensmomm kaşık ile tattirın havalar serinledi hem içini ısıtır hem hastalıklara karşı korur 😊
Blackeagle Ipel bi su tutup yıkıyorum ardından suyun içinde bi taşım kaynıyor cok kaynatmamak gerekiyor ılıyınca biberona doldurup eline veriyorum ılık ılık içiyor ne sicak ne soğuk ne kadar içeceğine kendi karar veriyor😊
Nurrg Eymensmomm verebilirsin tabi com faydalı. Ben her sabah kahvaltısında veriyorum kızım 1 yaşına girecek
Deletedmom_50 Tecrübeli annelere sorayım ben de, uzmanların görüşü nedir bu konuda? Bir de faydaları nelerdir acaba?
Eternity Deletedmom_50 Ben açıkçası öksürmesini azalttığı için veriyodum yumuşatıyodu boğazını, ama tabii 7 aylıktı.
Eternity Eymensmomm 6 aydan sonra verilmeli. 24 saatte max. 100 cc. Fazlası zehirler. Ben sadece 6. hastalığı (Roseola Infantum) geçirdiğinde vermiştim.