Busegokce Ya 4 ay atak haftası olayına çözüm bulaniniz var mı? 3 ay 23 günlük kizim. İki gündür miz mız mız. Uyumuyor da. El sürekli agzinda, ağzına alamayınca basıyor çığlığı. Gına geldi abartısız.
atlasmomy Busegokce 4 ay 21 gunluk cocugumu 1 haftadir tanimiyorum ataktamiyiz biz yani simdi hic anlamiyorum bu atak seysiniii nasil hesaplangini 😒😒
Atomkarinca Allah kolaylık versin bizlere 3 ay 29 günden selamlar daha cookk var bitmesine ben bittim şimdiden
Klncc Busegokce 4 ay 2 günlüğüz hiç çözüm bulamadım😢 daha zor günler yolda sizi bekliyor saniyesi tutmuyor bir iyiyken birden çok kötü oluyor bir ağıt huysuzluk emmiyor bas bas bağırıyor zaten uyku hiç yok 😑Allahım bize sabır versin bir an önce biter atak inşallah 🤲
Sldmrt Busegokce bulan bize de söylesin valla :/ 4 ay 5 günlük olduk şu atağa girdiğinden beri sabah 4den önce uyumuyo akşam olunca ağlamaktan çıldırıyo kucaktan inmek istemiyo yarım saat bi saatte bi uyanıyo. Sıyırmak üzereyim
Mucizem-asyam 3ay 23 günlük şimdilik sadece elini yemekle meşgul ve bitmeyen bi ağız akıntısı var şükürler olsun uykumuz iyi 🙏🙏
Mehtee Busegokce guzumm benim. Oglan doğdu dogali atak haftasi yasiyor 😂 hep miz miz memnuniyetsiz bunun bi ustu daha varsa bizimde 2 haftamiz kaldi demekki atak gecirmeye benimde delirmeme desene 🤤
Busegokce Mehtee resmen haftada iki kilo verdim. Kahvaltı yemek masasından yarım yamalak kalkıp onunla uğraşayım diye🤮 bu soğukta dışarı çıkarıyorum dışarıyı çok seven çocuk dışarda basıyor çığlığı, tüm gözler uzerimizde😬 BEZ-DUM🤦🏼♀️
Mehtee Busegokce ayy biz butun awm yi oyle ciglikla geziozz uyutana kadar canim çıkıyor 😂😂 kocamin kuzenleri ambulans diye lakap taktilar basladi mi susmuyo oglan
Mervenurdgn1 Busegokce 🙈biz 5 aylik olduk bugun atak hesaplamasina gore 5 gunumuz kaldi ne uyku ne beslenme mahvetti beni 1 aydir simdiden kolayliklar diliyorum sabir sabir sabir :)
Busegokce Mehtee yaaaaaa çok güldüm buna😬😬 allah bize hem sabır hem sıhhat hem de akıl sağlığı versin gerçekten artık böyle dua ediyorum🤦🏼♀️😬
Mehtee Busegokce hahahah yeminle bacim oglan normalde gunduz uykusu uyumaz bugun uyuyasi tuttu ve uyanmadi actim ellerimi dedim ‘Ya Rabbel Alemin bu günleride mi görecektim şükürler olsun sana’ 😂😂😂