41EkimAnnesi Selam anneler bebegim uykusunda tıkanıyor tıkanarak uyanıyor nefes alamıyor daha 15 günlüğü neden olabilir acaba bana yardım edin lütfen pazartesş dr agötğrecegim ama luan şçin gidemiyorum
Alpingo 41EkimAnnesi canım odanız kuru büyük ihtimal biz o işi buhar makinasyla çözdük sen geçici olarak kaloriferinin yanına su koyabilirsin
CanK 41EkimAnnesi petek üzerine su koyabilirsiniz çaydanlık ile. Bir de yarım soğan, üzerine karanfil batırın başucuna koyun 😌
Asli1453 41EkimAnnesi benim bebegimde de oluyo cok korkuyodum ama zamanla geciyo 4 aylık olduk tamamen gecti şükür
SevcanDenizKorkmaz 41EkimAnnesi sadece aklıma burun tıkanıklığı geldi ağzını kapatarak uyuyor burundan hava alamayınca nefessiz kalmış gibi yapıyor olabilir. Mutlaka doktora götür canım ilk fırsatta
Mommysharkdoodoodoodoo Serum fizyolojik ile açın burnu tıkanmıştır sonra da bir güzel çekin sümüğünü rahatlar. Bebekler bir süre ağızdan nefes almayı bilemez burnu tıkanınca nefesi kesilir bu yüzden tıkanıyor
41EkimAnnesi Asli1453 çok şükür me hzüel geçmiş ilk bebek olunca birde tecrübe yok malum insan korkuyor
41EkimAnnesi SevcanDenizKorkmaz teşekkürler bugün dr a gittik yenidoğanlarda olabilecegini dıkıntı olmadıgını söyledi inşallsh mylefir 😊