Arifee Bebeğim 5ay 18 günlük yaklaşık 1 aydır falan oturma eylemine geçtik ilk zamanlar daha kısıtlı zaman oturuyorduk şu an daha cok oturmak istiyor bende oturtuyorum ama problem şu ki oturduğumuzda belini dik tutamıyor iki büklüm oluyor hala normal mi bu sizde durumlar nasıl
Hasderluna Arifee normal bizimki de öyleydi ben de biraz endişelenmiştim ama öyle oluyormuş en başta zamanla oturmayı öğrenip kasları güçlenince düzeliyorlar
Seli_m Arifee az kaldı bir bakacaksınız dik oturuyor, benim oğlum da öne eğik oturuyordu geriye düşmemek için öyle oturuyorlar)) tam 6 ayını doldurduğunda artık normal oturmaya başlamıştı, her bebekte aynı olmuyor 1 ay erken 1 ay geç
Arifee Azizeguney günaydınlar :) dün arkadaşım bebeğinin videosunu attı bebeğim den 1 hafta büyük gayet düzgün dik oturuyor onu görünce aklıma takıldı uzun süredir de oturtuyoruz aslında ama
Azizeguney Arifee benim kızımda 5 aylıkken oturmaya başlamıştı ama başka bebeklerde 5 aylıkken desteksiz oturabiliyodu benim kızım 7 aylık olana kadar bebeyatmazda oturdu demek ki her bebeğin gelişimi farklı oluyor hiç takma kafana düzelicek :) günaydın
Hasderluna Arifee 6 aylık olunca düzeldi sanırım tam günü gününe hatırlamıyorum ama şu anda 6 buçuk aylık dik ve tek başına oturabiliyor ona rağmen bazen kendini bir anda bırakıyor o yüzden etrafından yastık eksik etmiyorum
Arifee Seli_m hemen herşey oluversin istiyoruz ama zamanla olcak inş 😊 benim oğlan biraz da kilolu ve ağır canlı daha kendimiz yüzüstü dönemiyoruz bile :)
Arifee Denizlila 1 ayı gecti tartılmıyoruz en son 8 bucuktu su an 9 ya da 10 kilo vardır diye tahmin ediyorum