Yasmincrn 2 aylık kızım nefes alamıyordu burnu tıkanık banda çatal iğnenin arka tarafıyla temizleyebilceğimi söylemişlerdi temizlerken sanki damarı çatlamoş kan var gibi kulak pamuğuyla kan bulaşcak mı dye baktom bulaşmıyor bu durumu yaşayan var mı bilgi verebilrmisiniz
Aysu01- Yasmincrn bende de oluyor canım eğer ki öyle çok kanamiyorsa korkma ama daha dikkatli olsan daha iyi olur birde burun temizleyiciler var sprey birde onlar daha çok işini görür diyebilirim bizde 8 ayligiz ve daha kısa girmeden burnumuz tıkandı hala da tıkanık bu aylarda temizlemek daha zor Rabbim şifa versin inşallah
Yasmincrn Aysu01- pamuğa kan gelmedi sanki damar çatlamışta kanamış gibiydi . Deniz suyunu falan denedim ama bi işe yaramdı ya da ben yapamadım bilmiyorum . Bide burun temizleyici sprey alıyım deneyim inşallah işime yarar . Geçmiş olsun çok zor o nefes alamadığında bende nefes alamıyorum sanki Rabbim tüm bebekleri hastalıklardan korusun şifa versin inşallah
Derin1 Yasmincrn modonoz satılıyor deniz suyu, önce onu sıkıcaksınız daha sonra burun aspiratörü ile çekeceksiniz. Deniz suyu yumuşatıyor ıslatıyor kuruyken aspiratörle gelmiyor. Otribebe monodoz yazın çıkar internete, ben çok memnunum