Kevser0608 Bebeğim 5 Ay 6 günlük emiyor fakat sürekli emdiği için süt yenilenemiyor sanki emzikde kullanmiyor o yüzden arı mama aldım sadece gece yatarken 150 ml biberonda yapıp veriyorum acaba arı mama yi tabakda katı şekilde yapıp yedirsem tuvaletini yaparken zorlanır mi yada kabız olur mu ??
Ceydakoruc Kevser0608 arı mama vermek yerine normal mama alsanız? Arı mamanın bu hali bile bebeğinizi kabız yapar ve daha 5 aylık. Lütfen yapmayın vermeyin arı mama falan. Kızım 10 aylık 1 kere bile vermedim, sağlıklı bişey değil o🙄
Juniorannesi Kevser0608 5aylık bebeğe katı mama bence pek mantıklı değil. aptamil, hipp, bebelac gibi markaların devam sütleri var onlardan verin daha sağlıklı
Kevser0608 Teşekkür ederim bilgileriniz için ilk bebeğim bende pek bilmiyorum etrafimdakiler bana önerdiği için başladım yeni başladım zaten 😙🌷
Ceydakoruc Kevser0608 bim in kendi markası var, 500 gramı 35 tl ve güzel içerikli bir mama, onu verin hiç olmadı. Arı mama gerçekten çok sağlıksız ve içerisinde ne olduğu belli değil, bebeğinizin şuan sadece ihtiyacını devam sütleri karşılar
Kevser0608 Juniorannesi teşekkür ederim aklımda kalmasın diye sormak istedim sıvı şekilde devam ediyoruz 🙂