aydannnn Merhaba sevgili annelerrr 😊 Doğumdan sonra saç dökülmesi yaşayan arkadaşlarım neler yaptınız önlemek için ben kel kalicam diye korkuyorum o derece dökülüyor saçlarım. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz benimle paylaşırsanız sevinirim 😊
Ediseymenatay aydannnn hayatımda hiç bu kadar dökülmemisti saçım ki aşırı da gur ve güçlü olmasına rağmen hormonal heralde hormonların düzelmesini bekliyorum ne kullansam ise yaramıyor çünkü Demir hapı diyorlar ama o da kabızlık yaratıyor
aydannnn Ediseymenatay Hiç sormayın o kadar gür saçlarım vardı ki hergun avuç avuç dökülüyor . Doğumdan sonra dokulecegini duymuştum ama bu kadarını beklemiyordum 🤤
Coyness2020 aydannnn benimde dökülüyor demir eksikligim kansızlığın var ztn ondan bence dünyanın en pahalı şampuanıni da kullansak vitamin eksikliğimiz varsa fayda vermez. Ben kızıma bugün demir damlası aldım ismi newvit. Ondan kullaniyim diyorum. Ferritin değerlerim çok dusuktu çünkü. Ferritin düşüklüğü saç dökülmesi yapar biliyorm. Bu demir damlası da ferritin depolarını dolduruyor yazmıştı birisi bir yorumda .
Twinmomkubra Halalles sampuani oneririm, dogum yaptigimdan beri onu kullaniyorum 2 ayi gecti ilk zamanlar hic ama hic dokulmedi saclarim ki normalde hep dokulurdu simdilerde de cok az dokuluyor tavsiye ederim.
aydannnn Twinmomkubra Şuan sarımsaklı şampuan deniyorum dökülmeler için çok önerildi ama onuda deneyeceğim teşekkür ederim 😊
aydannnn Coyness2020 Benimde son aşıda sağlık ocağı demir damlasi verdi. Newviti çok duydum. Siz sağlık ocağının verdiğini kullandınız mı hiç 😊
Coyness2020 aydannnn yok canım ben hiç kullanmadım henüz yeni başlıyoruz damlaya . Saglikocagi in verdiklerinin içeriklerinden dolayı kullanmak istemedim bunu duyup araştırıp almıştım. 😊
aksu5334 Hiç bişey yapmadım dökülen döküldü şimdi yeniden çıkıyolar şuan saçımı sıkı sıkı toplayınca erkek çocuklar gibi önden dağılıyo yeni çıkanlar🙈
anneCANan aydannnn güzelim saçlarımız döküleceğine keşke istenmeyen tüylerimiz dökülseydi ne güzel olurdu 🙃