Kiraz Çocuk odasına puantiye stickerlar düşündüm kullanan var mı acaba memnun musunuz çıkınca iz yapar mı bilemedim 🤫 Birde şu konuda fikir almak istedim duvarlar beyaz değil krem ama öyle koyu değil sizce gri mi siyah mı gider 🤔😊
Deletedmom11 Kiraz bunu ben yapsam kızım 2 saat içinde tavandakileri bile söker 🤨 ama puantiyeli duvar kağıdı olarak alınabilir 😁
Elifdaghan Kiraz ben gri yıldız kullanıyorum memnunum önce bir tane yapıltırıp denedim kolay söküldü iz de bırakmadı odanın havasını direk değiştiriyor maliyet olarak duvar kağıdına göre çook çok uygun. Zaten yapıştırdığınız zaman duvar kağıdı gibi duruyor☺️
Vera1810 Bunlar cok guzel canım ama ben olsam renkli bir dunya yapardım hayvanlar falan var agac resimleri var cok guzeller bir bak ıstersen
Kiraz Vera1810 çok güzel onlar gördüm safari temalı hayvanlar felan ama odası biraz renkli çok karışık durur diye sade birşeylere baktım ama pnlardaok hoş 🥰
Kiraz Elifdaghan aa çok iyi Teşekkğr ederim bende iz kalır mı çıkma yapar mı diyr şüphe etmiştim içim rahatladı 🤗🌺
Eymenimm34 Kiraz Bende gold yıldız yaptım oğlumun odasına çok sık çok beğeniyorum sizin attıklarınızdan da siyah puantiye olan hoş bence ☺️
Asl90 Bende kahve puantiye yaptım çok güzel duruyor. Odanızın eşyalarınızın rengine bağlı her iki rentte güzel ama siyahın daha fazla derinlik katıp iyi duracağını düşünüyorum
Woody Kiraz Ben de bunlardan deneyeceğim. Duvarım dümdüz değil ama inşallah olur. https://www.koctas.com.tr/tusador-tilki-dunyasi-egitici-renkli-turkce-dunya-haritasi--atlasi-cocuk-duvar-sticker/p/1000271932?gclid=Cj0KCQiAnb79BRDgARIsAOVbhRohTLAN3sLiDmOsU6VmXiFCa_WhF4vAhf56az7atJTwtLD3Fup66XwaAoYJEALw_wcB
Kiraz Woody çok güzelmiş ama benim bebeğin odası niraz renkli o yüzden sade birşeyler düşünüyorum birde çok boş olmayınca fazla durabilir odada amaoj hoşmuş bufa ☺