KumsalBade Kızlar bebeğim 14 günlük sütüm geliyor fakat bebeğim doymuyor bugün 25 cl Arı mama verdim. Sizce başka mama mı vermeliyim? Arı mama için erken mi?
ZmraYsmn KumsalBade bildiğim kadarıyla 4. aydan başlıyo mamalar ve arı mamaların hepsinde süt var süt 1 yaşından önce bebeklere verilmesi iyi değil 😊 imkanınız varsa devam sütü alabilirsiniz . bez takibi yaptınızmı nerden anladınız yetmediğini ?
Aysegul845 Üstünde 4. Aydan itibaren yazıyor bildiğim kadarıyla arıyorum mamanin. Aynı zamanda bebekte kabızlık ve gaz yapabilir.. sütünüzün yetmediğini nasıl anladınız?
KumsalBade Günde 7-8 defa büyük çişe çıkıyor fakat sürekli aranıyor memede kalmak istiyor geceleri uyumuyor aranıyor sürekli memeden çektiğim anda ağlıyor
Aysegul845 KumsalBade yenidoğan bebeklerin hepsi aranır. Karnı doyuyordur. Ama duygusal açlığı vardır. Kokunuzu sıcaklığınızı hissetmek istiyordur. 40 gün boyunca bizde böyleydik. Şuan 2 aylığız. 20 gün önce meme ucu yaralarından dolayı enfeksiyon kaptim ve sütüm kesildi hemen. 20 gündür mama ile besleniyor huysuz hala meme arıyor karnı yoksa bile bende göğsümü açıp yatırıyorum koklayarak uyuyor aranması geçiyor büyük ihtimal sütünüz yetiyor ama bebeğiniz sizinle yakın bağ kurmak istiyor