Saime3435 Merhaba herkese benim kızım 11 aylık arka dışlerını çıkarıyor İhsal olmuş bugün 29 kez kaka yaptı ve çok pişik olmuş ne sürdüysem geçmiyor lütfen tecrübeli anneler bilgi versin
Alinduru Saime3435 sadece suyla yıkayıp havalandırmalısınız, hametan ya da hamazinc kullanabilirsiniz ama kaka sayısı çok fazlaymış doktoru herhangi bir şey söylemedi mi
Elsdy Saime3435 oksizinc Mavi olan krem benim kızıma iyi geliyor . Doktora sorduğumda kullanabilirsin demişti . Bir de zeytinyağı nı tavada ısırıp, ılıyınca sürmüştüm tavsiye üzerine , bize iyi gelmişti
Gamzeli03 Saime3435 poposunu yıka her değiştirme de sudokrem çok etkili birde yeşil tüplü arko krem ben her açmada kullanıyorum çok geçmiş olsun kıyamam poposuna kuzum benim 😔
Hira_lina13 Saime3435 her pişik yazana ısrarla aynı cvbı vermeye devam edicem sanırm oncelikle cok geçmiş olsun canım yumurtanın beyazını kuruyana kadar pişik olan heryerine sürüp bekle sonra altını bagla 2 saat gecmeden o pişigin halini gırunce sen bile ınanamayacaksın
Yarencansell Saime3435 cnm aynı sey bizde de oldu kizimde 11 aylık ishalden dolayı pişik oldu ne sürsem fayda etmedi sadece arkojremin zeytin yağlisi var onu sürdüm ve geçti çok şükür denemelisin