LadyMarmalade Gece uykularında hep yüzünü özellikle gözlerini ovuşturuyor kendini uyandıracak gibi oluyor. Tüm gece uykularında böyle sebebi ne olabilir? Kundak yapmak istemiyorum 6 aylık olacağız 5 gün sonra 🙇🏻♀️
[silindi] LadyMarmalade bizimde öyle 4 aylık. Ben sadece kollarını kundak yapıyorum yoksa uyandırıyo kendini 😩
Ahmetayazmoms LadyMarmalade oğlum 3 aylık oda öyle yapıyor tam uyudu daldı diyorum birden yüzünü gözünü ovusturuyor kendini uyandırıyor tekrar uyutmaya çalışıyorum neden öyle bende anlam veremedim
Senemmm11 LadyMarmalade oğlumda öyle 4 buçuk aylık gözlerini yüzünü ovuşturuyor sonra emziğe çarpıyor eli emziği çıkarıyor ağzından sonra da ağlamaya başlıyor uyanıyo. Kundak yapsam kıyameti kopartır. Öyle öyle idare ediyoruz napalım
Sonay38 LadyMarmalade burnu tıkalıdır benim kızımda öyle yapıyordu doktorumuz gece yatmadan burnunu burun temizliğini yapın dedi. Uyumadan temizleyip yatırınca kaşımıyor gözlerini yüzünü
C-Eskici Kızım beş aylık ve o da öyle. Uykusu varken çok uyarıldığı için uykuya dalmakta zorlanıyor gibi geliyor bana. Bazen ellerini hafifçe tutuyorum ve sakinleşmesini bekliyorum bazen de kendi haline bırakıyorum