Azolili ben yaptırdım. Kas altı kas üstü meme altı ameliyat çeşidine göre acı ve toparlanma süresi var.benim kas altı olmuştu ilk on gün cok agrılı olmuştu hatta ameliyat olduguma pişman bile oldum(ama 2 ay sonra ödemler indikten sonra ki görüntüyü görünce iyiki yaptırmısım dedim🥰)ki acı eşiğim düşük değil acıya dayanırım canım tatlı değildir. Gece cok agrım oluyordu gerci doktor günde üç kere agrı kesici iceceksin diyodu ben tek sabah içiyordum. Tavsiyem cok iyi araştır doktorunu operasyon olacagın hastaneyi. Ben bir ay doktor arastırması yaptım slikon protezler de en iyi 3 marka var zateb onlardan birisini yaptır doktorunla gorusecegin zaman markasını mutlaka sor yani.( mentor,allergan natrella bunlar fda onaylı) ki fda onaylı protez taktır. Dikiş izi vs de cok kalmıyo 4 cm meme altından kesi atılıyor zaten tam meme altında oldugu için bikiniden sütyenden vs den gözükmüyor normalde aynaya baktıgında da gözükmüyor. Kimi doktor ertesi gün direnleri cıkarıyor kimi 4 gün sonra benim 4 gün sonra cıktı.Birde doktorum 3 ay spor yapmayacaksın ¾ ayda hamile kalmayı ertele demişti.Merak ettiğin şeyler var sa da sorabilirsin .