goksukus https://www.hepsiburada.com/buyfun-bebek-arabasi-yuksek-gorunum-pram-bir-adim-kat-hafif-p-HBV00000WJT24?magaza=Buyfun
anne15 goksukus bu markayı duymadım hiç ama model olarak cok güzel duruyor. Kaliteli duruyor. Katlandığında tasırkende hafifse cok güzel
Hsrtgndz goksukus çok güzelmiş kuzum hafif duruyor fiyatında çok uygunmuş önceden görseydim bnde alirdim
goksukus anne15 ben de duymamıştım. Yurtdışından geliyormuş. Acaba buna mı karar versem yoksa daha bilindik bir markaya mı
anne15 goksukus kabin tipine benziyor modeli videolar yorumlar var mı ürün hakkında onlara bakın bence . Cok sık güZel duruyo . Yorumlar olumluysa düşünebilirsiniz. Birde arızası vs olsa garanti durumu ne olucak yurtdısından gelince ? Ürüne sahip cıkcaklar mı oda var
anne15 goksukus o modeller 1bin ve üstü sanırım onlarla kıyaslayınca alabilirdim . Beğenmezsen iade edersin bence . Bide bebek ne kadarlık cok kucukse kullAnman zor olur
goksukus anne15 1,5 aylık canım. Şuan pek dışarı çıkmıyoruz malum soğuk. Hazır indirim zamanlarıyken alayım diyorum. Yurtdışı ürünü olduğu için cayma hakkı var mı acaba yine
anne15 goksukus neredeyse 1 yasta anca kullanabilirsin rahatlıkla . İnceledim ama iade hakkında bişey göremedim soru sor kısmına veya hepsiburadanı arayıp öğren istersen.
goksukus anne15 canım tamamen vazgectim. Ürünü sepete eklerken fiyat normal. Alışverişi tamamla diyince 600 tl kargo ve 100 tl de gümrük vergisi çıkıyor. 1200 e geliyor neredeyse. İlk başta bunlae görünmüyor diye göz boyuyorlar 😣 Türkiye’den alırım daha iyi. 🇹🇷
anne15 goksukus aaa kötü olmuş orda altta bunada baktılar diye yer cıkıyo ya daha uygun model vardı bulursın yine
goksukus Önerebileceğiniz model varsa tavsiye alırım. Travel istemiyorum. Pusetimiz var. Zaten kış yaza büyür daha pratik baston tarzı düşünüyorum. Şuan her yere araba ile gidiyoruz. Bir de korona var çarşı çıkıp gezmiyorum