Muverrih Yenidogan bebeğinize kaç ml mama veriyorsunuz benimki 25 günlük 90 ml yiyor ama 1 saat sonra acikiyor bir türlü doyuramiyorum 🙄 Sütüm yok bu arada yalnızca mama ile besliyorum.
Cduru Muverrih benimde 25 günlük bebeğim 90 cc içiyor mama benimde sütüm yok denecek kadar az ama beni de emiyor keyif niyetine
nisaballinannesi Muverrih benimli 1 aylık bazen 60 baxen 70 cc yetiyo bebekten bebeğe değişir bnce bazen saatte 1 uyanıyo bazen 2 saate bir
Muverrih NesLyy- 1 saat sonra acikiyor ama emzik veriyorum oyaliyorum yok sonra iki saat doluncada hiç yememiş gibi tekrar istiyor kısır döngüye girdik
NesLyy- Muverrih Öyle oluyor doyduklarını anlamıyorlarmış ama duramıyorsa azıcık daha verebilirsin benimkide öyleydii😊
Muverrih Erenela_ mecbur veriyorumda obez olacak diye korkuyorum anne sütü olsa istediği kadar emsin ama mama iyi değil
Erenela_ Muverrih zamanla değişir mutlaka 40ı çıksın bence rahatlarsın benim arkadaşımda mamaya besledi doktor saat vermişti onun dışında verme demiş ağlıyordu hep susturamıyordu bebeği çok zor anlıyorum seni