elisa_inci Kizlar 1,5 sene oldu ama sol tarafım ağrıyor biraz zorlayınca ya kaç defa doktora gittim ama hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi için rahat değil
Azizeguney elisa_inci benimde 13 ay oldu doğum yapalı kızımı kucağıma alıyorum mesela yanlışlıkla ayağıyla karnıma bastırınca fena acıyo bi yakınımda sezaryen olmuş 5 sene oldu onun benimde öyle diyo ömür boyu devam edicek sanırım bu. bide soğuk alınca ağrıyomuş orası
LinaMom0501 elisa_inci ben 10 ay önce doğum yaptım ama bende böyle sorunlar 40 ım çıkmadan bitti belki kişiden kişiye yada doktordan doktora değişiyordur.
Asel8 LinaMom0501 kesinlikle doktordan doktora değişiyor kuzenim ameliyat hemşiresi bazı doktorlar anneyi çok hırpalıyor diyor bende sezeryan oldum çok şükür 40 ım çıkmak üzere gayet iyiyim hamdolsun
LinaMom0501 Asel8 benimde doktorum sayımda şansım oldu demeli dayım olması. :) ama yazık yani Allah yardımcısı olsun herkesin vicdanlarına kalmışız doktorların resmen.
elisa_inci Ya benim doktorum iyiydi aslında ama niye böyle bilmiyorum gerçekten ağrıyor yani dikişin filan çok güzel gören başka doktorlar dikisimin çok güzel olduğunu söylüyor
Asel8 elisa_inci dış dikişlerde olmuyor ağrı içten oluyor zaten dış dikişler hemen iyi oluyo. Sezeryan da bile bebeği çıkarırken anne karnını zorlayabiliyormuş doktor o yüzden bazen iyileşme sürecide uzuyor