Ece156 A05072020 ESRA_07 A05072020 9 ay 22 günlük oğlum deli gibi yatakta sağa sola atıyor kendini , poposunu havaya dikiyor , kalkıp oturuyor sonra geri yatıyor sabaha kadar yatakta dört dönüyoruz 15 gündür böyle geçecek diye sabırla bekliyorum ama her gün daha kötüye gidiyor
anneninbirii A05072020 aynı durum bizde de var. Kızım doğduğundan beri gece uykusunda çok hareket ediyor hatta bununla ilgili postta açmıştım burda. Video çekip iki farklı doktora gösterdim biri gazdan yapıyor dedi biri huzursuz bu bebek alerji belirtisi yada reflü dedi. Reflü ilacını kullanamadık kızım hiç içmek istemedi bende bıraktım. Daha sonra doktorumuz alerji damlası verdi o bşraz iyi geldi ama hala döner durur. Sadece eski sıklığı azaldı. Üçüncü bi doktora daha götürmüştüm o ne diyecek gaz mı alerji mi diye. Önce bebek bu yapabilir böyle dedi sonra da tam çıkarken ama beyninde sıvı da olabilir dedi. Bende bi daha farklı farklı doktorlara götürmeyi bıraktım. Her biri bambaşka bişey diyor kafamız iyice karışıyor. Alerji diyen doktorumuzla devam ediyoruz takiplere.
ESRA_07 10 ay 11 günlük kızım, aynı durum bizde de mevcut. Gündüz böyle değil ama gece uykusuna çok zor dalıyor. Gece uyanınca da aynı şekilde. Elini bir o yana bir bu yana atıyor. Döneleye Döneleye uykusunu açıyor iyice. Bende şaştım ne yapacağımı, sabır…
serebro Aynı sorun bizde de var. Gözler kapalı saga sola dönüp sıkıyor kendini 😒 uykuya geçişte hep öyle yapıyor doktorumuz normal olabilir demişti ama bilgisi olan varsa yine bende bekleyeyim
Mylittleboy Ece156 ayaga kalmayı ögrenice yatmıyacak ayakta duracak sürec dahada kötülesiyor ama sonra geciyor 😁
Salmanc 18 aylık sallar yerine koyarım bir saat sonra başlar dönmeye bir o yana bi bu yana sallarm uyanmasın diye döne döne kaldırır kendini kalkar oturur sonra saatlerce ayağım da sallarm hep böyle sürer gider 18 ayda tükendim corona atlatttm yeni
A05072020 anneninbirii hepsi farkli bisi diyo dedigin gibi hicbiro birbirini tutmuyo büyümelerini beklicez napalim yapcak hic bisi yok