Ruya_Hayal Kızlar 13 günlük bebeğim var emziriyorum kalan sütü sağıyorum normalde 3 gündür sütüm azaldı rezene çayı aldım bol bol bakla gil meyve su tüketiyorum bildiğiniz başka süt artması için çay vb şeyler var mi🤔🤔
Bebegimm42 Ruya_Hayal İbrahimî Saraçoğlu nun incir kuru vwr bende yeni anneyim artırma çabası içindeyim
Bebegimm42 Ruya_Hayal dereotu . Bulgur hoşaf. Birde tüm buğday vsr ya dış bulguru yapariz ya o buğdaydan onu kaynatıp iyice duduklude suyunu icin
Ndnz Ruya_Hayal solgar b12 ve pregnacare hamilelik sonrasi vitamini kullanin. Faydasini bol bol goreceksinizdir insallah.
Bebegimm42 Ruya_Hayal vallahi bende öyleyim kuzum bi çocuk daha biuittum ama bunda neden böyle bilmem dereotu çok artırır incir kürü de bir hafta iç netten bak İbrahim Saraçoğlu incir kürü diye
Bebegimm42 Ruya_Hayal tüh kuzum ya bende öyle valla endiseliyim artırma çabasındayim bugün hiç uyumadi sabahtan beri … Karnıni çok sıktı durdu
ilknuraydinnn Birçok şey denedim, dereotu ve bozadan fayda gördüm. Dereotunu her öğünde tüketin ve her gün bir bardak boza gerçekten artırıyor