Deletedmom_36 Kizlar yakinlarinda pankreas kanseri olan varmi arastirdigimda kurtulan yokmus kanserin en sinsisi ve en tehliklelisiymis😔belki oyle degildir bir umut bana su tedavi uygulandida iyilesti sunu kullandik diyin babam pankreas kanseri ve 4 evrede butun organlarina beynine kaburgalarine bel kemigine kurek kemiklerine heryere bulasmis ve hic ama hic bir belirtisi yoktu😢
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom_36 Allah şifa versin. Hiç bir bilgim yok. Son evrede anlasılması kötü olmuş.. Keşke daha erken farkedilseydi. Doktorlar ne diyor?
bebekzeynep Deletedmom_36 bilgim yok canım ama Rabbimden ümit kesilmez şafi ismi ile şifa versin inşallah tez zamanda
Bendeanneoldum Deletedmom_36 maalesf ki öyle en hızlı yayılan kanser türü.. Dedemi kaybettim bu kanser yüzünden.. Hiç belirti vermeden tek muanede bütün vücudunu sarmıştı.. Rabbim şifasını versin inşallah babanızın size ve ailesine bağışlasın
Deletedmom_36 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi pankreas kanseri en sinsi olaniymis 4 evreden once kendini belli etmiyormus😢😔Allah razi olsun
turunclardan01 Deletedmom_36 cok gecmıs olsun allahım sıfa versın belirtileri neydı pek duymadık bunu maalesef
_tospikannesi Deletedmom_36 Rabbim şafi ismiyle şifa versin. Allahtan umut kesilmez canım kötüyü düşünme hep iyiyi düşün iyi olsun insallah 🙏🏻
Deletedmom_36 _tospikannesi iyiyi dusunmek istiyorum ama doktorlar birkac ay en fazla dedi😢sonra Allah buyuktur umit kesilmez insallah duzelicek
Defne_cicegim Deletedmom_36 Allah’tan ümit kesilmez Rabbim şifasını versin inşallah sizede bol sabır bol bol inşirah okuyun vakia fetih okuyun
Seden Rabbim şifa versin, insan kötüyü söylemek istemez malesef. Burda sizi üzmek asla istemem. Ama bazen bazı şeylerin imkanı olmuyor… Rabbim iki iyilikten birini versin. Naçizane tavsiyem bol bol vakit geçirmeniz. Sağlıkla kalın 🍀
Deletedmom_36 Seden Allah razi olsun😢az cok buna alismak istiyorum daha huclu durmak istihorum acikcasi bu hastaliktan kurtulamiuxaksa aci cekmeden kurtulsun istiyorum😔
Seherronya Deletedmom_36 canım çoook geçmiş olsun 🙏 hastalık hakkında bilgim yok ama Allahtan ümit kesilmez rabbim size bağışlasın inşallah 😇
Oznrbirol Deletedmom_36 Rabbim Şafi adıyla şifa versin 🤲 ben de aynı hastalıktan dedemi kaybettim malesef son evrede belirti veriyor😔 hiçbirimizin saniyeler sonrası için garantisi yok. şayet babanız Hastanedeyse Ve herhangi bir Tedavi uygulanmıyorsa nacizane tavsiyem evinize getirmeniz ve bolca vakit geçirmenizdir.