Mucellackr Arkadaşlar 7 günlük bebegim var sürekli uyuyor zor uyandırıyorum karnını doyurmak için normalmi bu durum😂
Wrw Mucellackr normal ama mutlaka saat bası uyandırıp emzirmelisin yada nasıl besliyosan o şekilde küçükken bebekler sarılıktan uyuyo 😊
Gokceperi Wrw cnm bnm bebişte 50 gunluk emziriyorum biraz durup uyuyo bugun 4 saat uyudu uyandı hemen emirdim normalmi bukdr uyuması doktorum artık sarılık olmaz dedi rahat ol dedi bırak uyusun dedi ama tedirgin oluyorum :(
Mucellackr Wrw evet sarılık var ama zar zor uyandırıyorum bes dk emmiyor emerken geri uyuyor daha dogru düzgün sesini bile duyamadik aglamaya bile zahmet etmiyor beyfendi 😂😂nasıl bebek buu🤷♀️🤷♀️
Wrw Gokceperi zaten doktorunuz söylemiş artık sarılık olmaz büyümüş bebeğiniz 😊 bncede ellemeyin uyusun ama içiniz rahat etmiyosa uykusunda emzirin 💐
Wrw Mucellackr ahh demeyin öyle sonra çok zor uyuyorlar çünki 😊 siz o uyusada bol bol emzirmeye çalışın 😊 benim oğlumda öyleydi zorla uyandırıyodum neler yapıyodum emsin diye çokşükür sarılık olmadan atlattık 🙏 ama 2aydan sonra gözü açıldı çıt seste uyanmaya başladı şimdi 5aylık 😊
Gokceperi Wrw ama ozaman cok aglıo anne yuregi işte dusunmeden edemio insan 😊 cocuklar uyusu bi dert uyumasa başka dert valla 😊
UluElif Mucellackr çok iyi bir şey uyku düzeni kendiliğinden oluşur ilerleyen zamanlarda☺️ Ama sen aç bırakma annesi sürekli doyurmaya çalış uyku aşkına aç kalmasın 😁
Janset2105 Mucellackr benimde 11 günlük sarılığı var sarılık uyku yapıyor siz baktırdınız mı sarılığına o kadar uyumaması gerekiyor emmesi gerekiyor