Asuuu Kızım dokuz buçuk aylık biraz katı yapsam tutmuyor agzında bekletiyor nasıl bir yol izlemeliyim böyle böyle alışırmı lütfen yardım
nur-nr_123 Asuuu kuzum blendır mı yaptın daha önce bn hep ezdim ve kademe kademe geçtim bi anda katı vermedim 8 ay 25 günlük bizim kide
Mom0870 Asuuu https://blog.mutlubebekleriz.com/saglik/bebeklerde-puturlu-yememe-sorunu-ve-cozum-onerileri/ Bu içeriğimize bakabilirsiniz 💕
Pares Asuuu bende yediremiyorum pütürlü şeyler komple kusuyo korkuyorum katı bişey yiyemicek diye 🤦🏻♀️
Asuuu bossbabysmom yapıyorum ben çözemedim neden böyle oldu bugün çatalla ezdim agzında bekletti yanakları şişmiş yutmamış çok korkuyorum çok mu geç kaldım acaba
Balpamuk bossbabysmom kesinliklee katılıyorum aynı sofraya oturmak karşısında beraber yemek yemek çok etkili.taklit ediyorlar
Asuuu nur-nr_123 evet çünkü yeme sorunu vardı ek gıdaya da geç başlattı doktorumuz ne yese alarjisi olup kanlı kaka yapardı bende bu yüzden zayıf yemeye başlayınca muhallebi tarzı ve çorba yaptım orada hata yaptım
BabyHazar Yavaş yavaş alışacak bir anda olmaz zaten 1 yasa kadar alışma dönemi zaten ama biraz biraz parçaları büyüterek gidin beraber yiyin alışacaktır mutlaka
Mesafe Az çok demeden aldıgı kadar verin katıyı büyüdükçe red artıyor çünkü içinden çıkılmaz bir hal alıyor ögrenirse miltar artar kendiliğinden
Asuuu Mesafe yavaş bir geçiş yapmaya çalışıyorum Benin kızım ın alarjisi vardı ek gıdaya bile geç başladı biraz yemedikçe aslında mama kıvamlı yaptım bari böyle yesin diye hata yaptım sanırım çok geç kalmamışımdır inşallah
Neib Asuuu benim kızımda 10.5 aylıktan sonra diş çıkarmaya başladı o yüzden o da pütürlü yemezdi 1 yaş olunca yemeye başladı alt dişleri uzadıkça bence stres yapmayın zamanla alışacaktır😊
Asuuu Neib ya inşallah çok, stres yapıyorum agzında bekletiyor yanakları şişmiş ti bir dokundum manayı çıkarttı azından sırf katı diye alışır degil mi çok geç kalmadım inşallah
Neib Asuuu benim kızım 1 yaşında yeni alıştı hala da altta 2 kısa dişi var tam uzamadı bile bana normal geliyor canım
nur-nr_123 Asuuu işte o etkilemiş demekki canm bn tel şehriye haşlayıp yoğurt katmıştım ilk böyle katılaştırınca sende öyle yap önüne ekmek ufaladım koydum alıp yedi mesela sonra uzun bi zmn böyleyken sebzeli bulgur pilavı yaptım
Kelebek1034 Benim oğlum 2,5 yaşında başladı katı yemeye,geciktirmeyin.Ben korktum hep öğürüyordu kusuyordu falan,tatile çıkardık yanımda blender taşırdım 😐