Emine_1245 Arkadaşlar 2 aydır dogum kontrol hapı kullanıyorum. Ve iki aydır da düzgün adet olamadım. Zamanında oldum ama hep leke şeklindeydi. Hiç rahatlayamadım. Adet söktürücü tarifleriniz ya da farklı bilgileriniz varsa benimle paylaşır misiniz 😊
Birkizbiroglan Emine_1245 vallahi ben bundan kaç sene önce dereotu maydanoz suyu içmeyi falan demedim ama iyyy yani yok beceremedjm😁😁😁 sonra bal ve çörekotu karışımını yaptım olmuştum. Şimdide nerdeyse 10 aydır olmuyorum. Bal yok evde alayim deneyim bi 🙋🏻♀️😁😁
20152020 Emine_1245 ben her sabah aç karna bi tatlı kaşığı soğuk sıkım çörek otu yağı içmiştim. Hem polikistik overım geçti hemde adetim düzene girdi. Bide civanperçemi çayı adet söktürüyor.
Gulsah10 Soğan kabuğu çıtır olan kabuklar 3-4 tane 3-4 dalda maydonoz cezvede kaynatıp için geciktirdiği an uyguluyorum sabah akşam 2 gün içiyorum 3.günün sabahına yada öğlene doğru kesinlikle oluyorum 👌
Emine_1245 Gulsah10 . Üç gün önce adet günüm bitti. Şimdi yapsam olmaz dimi. Illa adet günlerim de mi yapmam gerek
Gulsah10 Emine_1245 gecikince azalınca deneyin bi gerçekten çok etkili bana da lisede İngilizce hocası söylemişti asuman hatun gerçekten işe yarıyor 😅🌺
Emine_1245 Birkizbiroglan . Bevde maydonoz yedim ama bi etki görmedim.😓 Bu da aklımda bulunsun teşekkür ederim