Azsekerlikahve Ninni açabileceğim bi cihaz varmı ya. Telefondan açıyorm ama ıphone bağlananilen uygun fiyatlı bi cihaz arıyorum. Ama ne cihazı bilmiyorum? Varmı bilen? başka bi sorumda şu. 5-6 aylık bebek için ses çıkaran oyuncak önerisi alabilir miyim? Dikkatini çekecek kendini oyalayabilecek. Çıngırak haricinde..kendi kendine ses çıkaran😕 bi türlü anlamıyorm şu oyuncak işinden yardım edin n😣.
nneslihan Azsekerlikahve cihaz için bir şey diyemeyeceğim ama hışırtılı bez kitaplar var kızım 5. Ayına yaklaştı çok ilgisini çekiyor🌸
MerveLiva Azsekerlikahve canım usb takılan hoparlörler vr deneyeblrsın bende kızıma cee ee fil bırlık oyuncaktan almıştım oyun ve şarkı söyluyor kulaklarını falan oynatyor cok tatlı
MerveLiva Azsekerlikahve https://www.hepsiburada.com/babycim-cee-ee-oyuncu-fil-pembe-kulak-pm-HB00000E3UHX
nikimikedi7 Azsekerlikahve evet iphone. Cihazı açıyorsunuz, telefonunuzdan da bluetooth özelliğini açıyorsunuz cihazı tanıyor o şekilde.
Yavuzuannesi2012 Tatlım bu telefondan bağlanıyosun. Sesi çok güzel çıkıyor. Işıkta renk seçenekleri de var. Kumandalı tavsiye ederim 👌🏻 Aktivite masası, pianolu oyun halısı, fisher price köğekçik, fisher price de çok güzel oyuncak seçenekleri var zaten.
MerveLiva Azsekerlikahve bu normal oyuncak içinde bir şarkı ve bir oyun şarkısı var kulaklrnı fln oynatyor usb takıp dinleyemiyorsun peluş oyuncak tarZı bşi bu
Woody Azsekerlikahve#7872328 aktivite masası alın. Ayakta durmalarına da çok yardımcı oluyor. Peluş Beatbo dikkatini çekiyor. En sevdiği ce e yaoan fildi. O kadar sevdi ki kulaklarını kırdı. Şimdş se öıkan sesten korkuyor. Sesli kitap almıltım. İş Bankası Yayınları - Sindirella. Tuşu tam parmağına göre lunca günde 2 3 kez yarım saat oyaladı bir hafta boyunca her gün. Şimdi uygun fiyatlı 1 2 tane daha alacagım. Eğitici köpekçik 7 aylık ve ilgisini çekmedi. Fisher Price telefonum var. O baya ses çıkarıyor dikkatini öyle şeyler çekiyorsa. Fisher Price ın sitesinde aya göre oyuncaklar var. Oradan bakıp muadillerini de alabilirsiniz. Saydıklarım içinde önceliğiniz aktivite masası olsun 😀 Azsekerlikahve
Sakvarelo Azsekerlikahve biz de eğitici köpekçik var canım çok seviyor bizim cimcime, müzikli, öğretici hem. Aktivite masası var bir de. Dokun hisset kitaplar var cırt cırtlı eğlenip ilgisini çekebileceği. Ama telefona bağlanabilen ne olabilir bilemiyorum açıkçası. Üstte kalsın☺️🌸