Melissayldriim Hanimlar bu ay bebeğimizin kontrolünde doktor pipisinin bitik olduğunu ve sünnet ettirmemiz gerektiğini söyledi 4. Ay da 4 aylıkken yaptıranınız var mi , nasıl geçti biraz tecrübelerinizi paylaşır mısınız 🥰
Mkelebek Melissayldriim canim bizz yaptrdik bgn tam 1 hafta oldu. Simdi 4bucuk ayligiz. Bizimkide bitikmiss. Guzel gecti ama sonrasinda cok cok agladi ayni gunun aksami hicbisey olmamis gibiydi
Rrraaaiiinnn Melissayldriim merhaba bebeğim 4.5 aylıkken bi klinikte kendi isteğiniz ile anlamadan yaptıralım dedik 1 sene olacak nasipse aralıkta çok şükür hemen geçti bardak koyduk 3 gün krem sürdük bardak sayesinde bez le temas engellendi sonra krem ve bardak çıkardık kurumaya başladı düş aldırdık temizledik ve eşim çok karşı idi ama şu an iyi ki dinledim seni diyor cunku büyüdükçe hareketleniyor ve algılaması bu tarz bi şeyi zor o yüzden erken olması en iyisi emin olun sagsalim kurtulun ins sizde 🙈🙏
Betult Melissayldriim ben 3 ay 20 günlükken falan yaptırdım. Lokal anestezi oldu. İlk gün çok ağladı. Bebeğim ameliyathanedeyken süt sagdik gelince hemen verdim. Uyuyordu zaten. Öncesinde az birşey sakinleştirici verilmişti. Uyandikca biberoni verdik içerek geri uyudu. Uykusunu tam alamadığı için çok ağladı yoksa aci çektiğinden değildi bence. Gece saat bir de gülücükler saçarak uyandı hirbirsey olamis gibi 😁😁 iyiki yaptırmısim. Ameliyattan 15 gün sonra dönmeye başladı şimdi yerinde durmuyor. Çok zor olurmuş dönünce. Yattığı yerden iyilesti
Gonci Melissayldriim ben yaptırdım 2 hafta önce çok rahat geçti ilk gün biraz ağrısı oldu sonra hiçbişey olmamıs gibi rahattık kremler sürdüm hep bezine sonrada iyileşti şükür korkmayın bu aylarda daha çabuk iyileşiyorlar🤗🤗
mysweetbaby Mkelebek bitik ne demek acaba? Benim bebeğim 3 aylık yaptırmak istedik ancak uzamış sarılık geçirdiği ve henüz tam iyileşmediği için doktoru izin vermedi.3 aydan sonra genel anestezi ile yapılıyor dedikleri için çok üzüldüm :( sizin nasıldı acaba?
Melissayldriim Betult gelmiş geçmiş olsun ay darısı başımıza bi korku sardi beni ,🙈peki doktor ilaç vs verdi mi
Mkelebek mysweetbaby lokal anestezi oldu canimm. Genel 9aydan sonra olunuyo sanirim. Bitik demek yani ucu cok dar.bazi bebekler rahatsiz olaabilir demisti doktor
Mkelebek mysweetbaby ama cok uzatmadan yaptirin olsun bitsin. Sonralari donmeye baslicaklar dha zor olur bence
Betult Melissayldriim fitil ve krem verdi sadece. bir numara büyük bez almıştım. Karton falan kullanmadım. Ama sabaha kadar bezini değiştirmedim çiş islakligiyla iyileşsin diye. Benim kocamda büyüsün okula gitsin ben tenefüste alır gider yaptırırım diyordu şimdi iyiki seni dinlemişim diyor 😁 sizde güzelce atlatirsiniz inşallah 😘😘
Melissayldriim Gonci ayy inşallah anlattığıniz gibi kolay geçer zaten gece hiç uyumayan bir bebeğiz sünnet te olursa ne yaparım bilmiyorum 🙈
Gonci Melissayldriim valla benimki uyudu ben calpol verdim çok rahatlattı onu aklınızda bulunsun☺️ İnşallah güzel geçer ☺️
Merve_cihan Melissayldriim belkide idrarını zor yaptığı için uyuyamıyodur yani rahatsızlık veriyodur bakarsınız rahatlar uykusu da düzene girer.
Songultugra Melissayldriim bizde yaptırdık gerçi bizim 8 ayllıktı ama çok rahat geçti doktor bardak koymayı önermedi 2 beden buyuk aldık bezi ve çok rahat atlattık sünnet de lokal oldu ve 15 dakıka surdu