Selin3244 Obenimmelegim kolay gelsin sizede evet benim kızda aynı şu son bi kaç gündür elinden biseyi alınca morarana kadar ağlıyor
Papatyammm Selin3244 ayına göre 500 gram eksik ama çok sıkıntı edilecek bir kilo değil dedi boyu 78 cm boyu iyi ddi birde nutrigen üzüm çekirdeği şurubu verdi
Alinduru Selin3244 yani çişi azsa ve kokuluysa rengi daha sarıysa belli olu, ya da pinesmart bez denemiştik biz onda da göstermişti. Pişiği alerjiden falan mı acaba yani alerji geçmişiniz var mıydı?
Neib Papatyammm geçen hafta doktorumuz bize de verdi ama daha almadık bu hafta alacağız işe yarıyor mu acaba kızım 1 yaş 22 günlük
Papatyammm Selin3244 biz 1 haftadır kullanıyoruz sanki kullanali beri iştahı kapandı gibi. Instagram hesabiniz varmi
Selin3244 Papatyammm evet siz yazın özelden takip edeyim sizi ben özelden yazamıyorum denedim.gecen olmadı 😊
Papatyammm Neib öncelikle maddi durumunuzu bilmem ama eczaneden almayın 2 katı. Ya e bebekten alın yada trendyoldann falan getirtin. Kızım severek içiyor. Şuan için iştahı aynı kapalı hala