Merhabalar,50 günlük bebeğim var.Bir türlü gündüz uykusunu beceremiyoruz.Çok gazlı bir bebek,uyumaya başlasa bile gazından sebep uyanıyor,sürekli emmek istiyor.Sürekli emdiği için de gazı çok.Maalesef emzik de tutmadı ki meme dışında bir şeyle oyalayayım.memeyi emmezse kıyameti koparıyor,göbek fıtığından dolayı da çok ağlamasına müsaade edemiyoruz şişiyor fıtığı diye.Kucağa alıştı kucakta gezdiriyoruz sürekli.Beşiğinde dönencesi var müzikli onu izliyor biraz 15 dakika ancak duruyor yine ağlıyor.Sürekli emme-gaz sancısı-uyuyamama arasında bir döngü içinde gidip geliyoruz.Diyorlar ki emzirme aralığınız 2 saat olsun.Uygulamaya çalışıyorum ama maalesef uyku probleminden dolayı uygulayamıyorum.Gündüz sürekli kucağımda 15 dakika bile uyumuyor ki günlük işlerimi yapayım kucağımda yemek yapıyorum artık kollarım ağrıyor kasmaktan tutmaktan.Sallamak dışında ne gerekiyorsa yaptım uyuması için.Uyutamadım.Burada birisi tavsiye vermişti uyuması için burnunun ucuna hafifçe vurun diye,yok onu da uyguladım uyumuyor,kucağımda uyuyor,yerine koyuyorum uyanıyor.Yani kısacası gündüz uyutmak için bir tavsiye istiyorum siz tecrübeli annelerden..Ben bir türlü beceremedim….