Pasaben Önceki postomu okuyan bilir rotavirusu kapatı oglum hala hastanede yatıyoruz zar zor corva iciyo ama hiç su icmiyo ne olur anneler fikrinize ihtiyacim var
Mom9 Pasaben suyun içine azcık limon sıkın bilmiyorum kaç aylık ama en azından tatlandırırsa hoşuna gider içmek. Geçmiş olsun
Ceydakoruc Pasaben Philips aventin pipetli suluğunu aldım kızıma, asla su içiremiyodum şuan sadece o sulukla içiyo günde 100-150 ml falan. Ya da normal çay bardağıyla vermeyi deneyin
Woody Pasaben deneyin eger bardaktan emerek içiyorsa Nuk Magic Cup alın. Kızım onla su içmeye başladı. Çok geçmiş olsun
fistikcisahap Pasaben anladım, Allah yardımcınız olsun bu aşıların hepsini devlet karşılamalı ama işte prosedürleri bilmiyorum çay kaşığıyla vermeyi dene
Pasaben fistikcisahap amin amin keşke devlet karşılaşa belki bugün bu halde olmazdik ama yinede sukur
Pasaben Mom9 5 gün boyunca evet serum aldı iki gündür vemediler ama yine su icmiyor ağlıyor bağırıyor
Neib Pasaben bende ne yaptıysam içmiyordu birgün ebebekten hipp elma suyu aldım içtiği suya ondan damlatmıştım öyle öyle alıştı şimdi kendisi içiyor rahatsızlığını etkilemeyecekse doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz isterseniz