Birpasaninannesii Benim bebeğim erkek, 10 gün önce 9.700 gr. ölçüldü. Yarın tam 9 ay olacak sizin ki ne kadar.
Mother_ Birpasaninannesii kontrolde 7800 çıkmıştı çok zayıf yaaa napacam nasıl kilo aldıracam bilemedim
Birpasaninannesii Mother_ yine de çok zayıf sayılmaz içinizi ferah tutun sağlığı yerinde olsun yeter ki. Hipp pirinç bazlı tahıllı kaşık maması var ben onu sabahları veriyorum. Bir deneyin belki işe yarar.
Hafsa-mina Mother_ Anne sütü alıyor genelde her gün çorba içiyor ve sabahları peynir zeytin veya yumurta sarısı yiyor meyve veriyorum her gün
Habibeasel16 Mother_ kilo aldıran besinler deneyin derim biz her ay düzenli 500 gram alıyoruz çok şükür🙏
Habibeasel16 Mother_ rica ederim mesela ben kızıma kırmızı erik reçeli yapmıştım irmik yulaf ve çok az da reçelle muhallebi yaparak veriyorum severek yiyor 8 tahıllı kaşık mama var onun içine çok az muz katıp veriyor güzel seviyor
Glsm28 Kilo kadar boyda önemli hanımlar .Hepimiz kiloya taktık ama doktor bana dedi ki boyun uzaması bizim için daha önemli .Benim kızım 9. Ayında 9 kg boyu da 73 cm bir yaşındaki kız çocuğunun boy ortalaması yani kiloya takılmayın boya bakın .
Habibeasel16 Mother_ 8 takılı pekmezi oluyor su ile hazırlanıyor tadı da çok güzel inşallah sever bebeğiniz🙏