tugbakalenci Merhaba anneler , 17 günlük erkek bebeğim var ve gaz sancısı çekiyor daha önce tecrübeli anneler ne gibi yöntemler uyguladı acaba ?
AygulSina tugbakalenci dun gece bizimde basladi gaz sancilari gaz masaji ve egzersizi ile rahatladi ama yarin doktor kontrolumuz var gaz damlasi isticem
Ezo5742 tugbakalenci Bi çay kaşığı zeytin yağı verdim ucunda ve tülbenti işitip karnına sardım çok iyi geldi dene canım bide rezene kimyon çaylarını hep tükettim onada 1 2 çay kaşığı verdim çok iyi geldi
Zlyhatuana tugbakalenci bu gün dr bana gaz sancısı deil aslınbu kıvranmaları bebğin bağırdakları genişliyo o yüzden çocuk zorlanıyo dedi
Minikevrenim tugbakalenci ayaklarını sıcak tutmaya dikkat edin, gaz damlası kullanın yemeklerinize bol bol kimyon ekleyin sizde rezene çayı için gaz yapacak gıdalardan uzak durun umarım faydasını görürsünüz
Janset2105 Benimde erkek erkek bebekler gazlı olur diyorlar ilk iki gün meme emmedi mama yedi mama yerken sırtına iki vurmaya hemen gazı çıkar uyurdu 3. Gün emmeye başladı ilk gün bir gaz problemi yaşadık gerçekten çok kötüydü 2 saat durmadan ağladı doktor damla verdi şimdi 11 günlük oldu çok şükür midesi alıştı ilk Zamanlar gibi sancı çekmiyor arada mızmızlanınca damla veriyorum rahatlıyor hemen
Aselinaannesi Yasemina Benim kızımda 9 ay 17 günlük ve günde 3 kez kakasini yapıyor doktorumuza sordum ihsal olmadığı sürece bi sorun olmaz dedi, kayinvalidenizin dediği tabiri caizse benim çevremden de söyleyenler çok yani çocuk kilo almaz gibisine