Cutes Nurcinnn bir saat değil iki aylık bebek iki saatte bir emer, bir memeyi 15 dk diğer memeyi de o civarlarda emer toplam yarım saat 20 dk falan sürer. Genelde böyle
EsraBlkbs Nurcinnn yetip yetmediğini bezinden anlarsın canım anne çişli bez çok alıyorsan emiyor ve doyuyordur rahat ol. Ayrıca bir yerde okumuştum karnı çok tok olursa ağlar ve uyumazmış
Ykt35 Nurcinnn bizim ki 1 bucuk aylik doktor 3 aya bitesiye kadar surer bu dedi damlalar masajlar yapiyorz cocumu uykudan bile uyandiriyor ya
Gamzegunes Benimde bebeğim sürekli gazdan sürekli emmek istiyordu şuan bebegim 2 aylık bütün gaz damlalarını denedim fayda etmemişti şuan bebeğime sib simplex damlasını kullanıyorum ve doktor tavsiyesiyle günde 3 öğün rezene veriyorum çok faydasını görüyorum
Nurcinnn Gamzegunes AA tam merak ettim şeyi yazmissiniz hem rezeneyi hemde kimyonu com duyuyorum rezeneyi nasıl veriyorsunuz acaba
Mom5 Nurcinnn benim de 2 aylik 8 11 hafta arasi gazin nirvana yaptığı zamanmis 8.hafta atak haftasi benimkise huysuz hep meme istiyor uyuyor kucagimda biraktigim an ağlıyor emerken gaz cikariyor anca
EsraBlkbs Nurcinnn 1 haftaya kadarına doktorlar normal diyor çok sıkıntı yaşarsanız 2 güne bir ,1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz doktorumuz bize öyle dedi
Gamzegunes Doktorum günde 75 cc verebilirsin dedi günde 3 öğün 25 cc olarak veriyorum uykuya dalmasınıda kolaylaştırdı
Nurcinnn Ykt35 damlalar mi kötü yapio acaba kullanmak istemiyorum artık bı kaç günde öyle diniycem rezene çayından çok az verdim uyuyo şimdilik iyi gelirse böyle devam ederim