Fatmanur22 Gokubcera Evet bellim belki adet oluyorum kanama devam etmezse nezaman test yapmam gerekiyo idararda çıkmadı bişey
Fatmanur22 Kubra4758 olsa güzel olur birlikte büyürler ablam ikinci çocuğu hemen yapmıştı şimdi birlikte nasıl oynuyorlar Allah nasip eder inşallah
Fatmanur22 Sunay10 hayır kahve rengi akıntım oldu 1 saat önce karnım sağ kasığım ağrıyo ama daha bişey yok
Sunay10 Fatmanur22 ay inşallah ya benim de öyle olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim şok oldum üstüne gördüm
Fatmanur22 Sunay10 canım üstünü gördüm dedin ya kaç gün sürdü bide ben muayene oldum doktor gebelik yok dedi olsa erken farkedermi doktor
Sunay10 Fatmanur22 benimde görünmedi muayenede kanda çıktı sonra gel bakalım dedi çok yeni daha 4 günlük gebelik dedi doktor şaşırdı zaten sen nerden anladın geldin dedi
Fatmanur22 ebrarin_annesi yok canım muayene etti doktorum gebelik yok dedi 2 gündür lekelenmem var doğum yapalı 12 ay olucak adet olmadım hiç muhtemelen adet oluyorum
ebrumehmethan37 Fatmanur22 benimde böyle olmuştu sabah yaptım tek cizgiydi öğlen bi baktım aynı bu şekilde ertesi gün kan verdim hamile olduğumu öğrendm 🙈