Fatma_Turhann Merhaba benim kızım pişik olmuş ön taraftan ama doktora da götürdüm travazol bide pişik kremi yazdı iki gün iyi geldi gene pişik olmuş bugun ne yapabilirim sizin öneriniz nedir? 😔🤲
DOLANDIRICI5 Fatma_Turhann pişiğe tek iyi gelen Arko krem oldu kızımın pişiği kanardı resmen uçuk uçuk heryeri yara olmuştu tek çareyi Arko krem de buldum cnm bi dene istersen 2 gün kullan 3. Gün hiçbirşey kalmıyor ve pişik olmuyor kolay kolay artık evimden hiç eksik etmiyorum
Haticemree Fatma_Turhann bez pisik yapiyor olablr mi . Benm kizim da pisik oldu baya baya hemde ben hematen ve trosy isimli iki krem kullandm ikisini bir suruyodm gecti cok şükür. Birde sebamed
Elifelcn Fatma_Turhann Arko krem cnm eğer faydasını görmezsen hamazinc kesin çözüm bizde yaşadık ayni şeyleri
Fatma_Turhann Haticemree bez veya ıslak mendil dedi doktor işte ıslak mendili bıraktım bez de günlük ara ara takmamaya çalışıyorum.
Haticemree Fatma_Turhann evet bizi de dalinin islak mendili pisik yapmıştı. Diğer markalarda bsy olmadı