ozi MustafaninAnnesi 4 ay 26 günlük döndü. Şu an 5 ay 7 günlük. Dönmeye çalışırken uyaniyor. Yani anlayacağınız 10 gündür gece uykusu bitti bizde.🤦🤷
renkliruya Tam 6 aylıkken.. Öncesinde ne çabası vardı nede isteği.. Ben desteklersem dönüyordu.. Şimdide yüz aşağı dönüyor ama sırtüstü dönmüyor.. Hareketli bir bebek değil dondilim..
Melekkkszr renkliruya 2 aylık kız bebeğim var ve altını değiştirirken etrafa bakınırken sürekli dönüyor sırtüstü yatırdığım çocuk 2 dakika sonra yüzüstü oluyor 💁♀️
renkliruya Melekkkszr her bebek farklı.. Bazı bebekler hareketli oluyor.. Oğlum çok sevmiyor hareket etmeyi... Bende kasmıyorum.. Canı ne zaman isterse.. Allah bağışlasın yavrunuzu..😃
bsrtahaselo 3 aylık civarı dönmeye başlamıştı..6.5 aylıkken emekledi 7 aylıkken desteksiz oturdu..Zayıf bi çocuk olduğu için herşeyi hızlı gelişiyor bende çok fırsat veriyorum yerden almıyorum
Ceydaras MustafaninAnnesi 4 ayliktan beri donemey calsiiodum ilk 4ay 10gunlukken felan donmeye basladi yavas yavas sonra alistii iyice zatn suan 6 aylik masallah hic durmuo yerinde 😄
Begum Benim kızım 4aylıkken sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyordu sadece şu an 6bucuk aylık döne döne evi dolaşıyor 😂 ama etkisi var mı bilmiyorum da kasları gelişsin kuvvetlensin diye hep bırakıyordum minikliğinden beri. Bir de üc boyutlu bir kitap almıştım ona önüne koyuyordum kafasını kaldırıp kaldırıp bakıyordu sırt kasları gelişsin diye iyi oluyor
Azraninnnannnesi MustafaninAnnesi benim bebeğim 3.5 aylıkken bi kaç kere döndü sonra sanırım atak haftası falan bir daha dönmedi