Eceslh ben 20 gün önce pozitif olmustum hemen eşimde yaptırdı negatif cıktı ama 10 günlük karantinam sonucunda garanti olsun diye hem eşime hemde 8 aylık bebeğimize yaptırdık doktor yaptırsanızda pozitif cıksada ilaç kullanamayacak dedi fakat biz anneme gideceğimiz için en azından cocuk pozitifse tasıyıcı olmasın diye test yaptırdık iyikide yaptırmısız hiçbir belirti olmamasına rağmen hem eşim hemde cocugum pozitif cıktı yani aile büyüklerinize gidicekseniz karantinadan sonra muhakkak yaptırın yok evimdeyim bir süre diyorsanız gerek yok sonra eşim ve cocugum için bi on gün daha karantinada kaldım sonrasında cok şükür ben ve eşim negatif cıktık kızımda pozitif olup karantinada kaldıgı için tekrar teste gerek duymadık ama dediğim gibi bir belirti olmadı tek belirtisi bir gün ateş yaparmıs oda daha ben koronayken cocuga olmusru carpol vermiştim düşmüştü uzun oldu ama genel anlatmak istedim cocukla babayı temas ettirmeyin babadan cocuga cocuktan size geçer bizde öyle oldu benden cocuga cocuktan babaya geçti