Nurnida07 Kızım alerji olmuş her yeri kızarıklar içinde yuzünde her yerinde ne yapmam lazım birgün önce yine olmuştu acile gittik iğne yaptılar duzeldi bugün yine çıkmaya başladı antibiyotik ten olabilir mi
Unknown Nurnida07 Sebebi ne olabilir söylemediler mi acilde ? Polikliniğe görünseniz iyi olur. Geçmiş olsun
hunilimomm Nurnida07 bi sebebi olmalı canım benim kızımın antibiyotiğe alerjisi var bazı ilaçları içemez bunu bilirim. Biz kremler alerji ilaçları kullandık geçtik sizin meyden oldu acaba bi doktor görse daha iyi tabi
Haticemree Nurnida07 doktora goturun alerjik bir durummus onemli olablr. Antibiyotige alerjiside olablr
Unknown Nurnida07 Velevki neyin alerji yapmış olabileceğini bildik. Sizinde yapacağınız bir şey olmaz ki bu durumda. Sınırları zorlayıp hastaneye götürmeniz lazım.
Nurnida07 hunilimomm kızım kaç gündür hastaydı antibiyotik veriyordum o yuzden olabilir diye düşünüyorum hafta sonuna girdik hafta içi götürürüm gece hiç uyumadı😕
Nurnida07 hunilimomm acile gittik bir kere iğne yaptılar bugünde gittik şurup verdiler ama hala tam geçmedi😞