Esifet Ek gıdaya geçtik, diğer herşeyi tadınlar iyi gidiyor. Ama yoğurtu bi türlü sevdiremedim sürekli içine bişey katıp veriyorum. Fikirleriniz var mı acaba?
06-ikra-06 Esifet yoğurt ekşiyse ondan yemeyebilir benim kızım da yoğurdu sade yer asla içine bişey koyunca yemez
Elif06 Esifet benim bebeğimde yemiyordu hiçbir şekilde activa probiyotikli yoğurt alıp onunla mayaladım artık severek yiyor
Esifet 06-ikra-06 ekşi değil kendim yapıyorum her vermeden önce tadına mutlaka bakıyorum ama yok yani
Rmys19 06-ikra-06 benim kizda aynı bal yemiyor yoğurtla verim diyorum ağzına sürmüyor onun dışında sade yoğurt yer çok şükür severde
Esifet Deletedmom5284 yapıyorum muz hurma gün kurusu meyvelerle taçlandırıyorum ama farklı şeyler arıyorum sanırım😂
Garfield Kuru meyvelerden haşlayıp ezip karıştırabilirsiniz. 8 ayını geçtiyse avakado koyabilirsiniz. 1 yaşını geçtiyse bal koyabilirsiniz elma armut cennet hurması koyabilirsiniz
Merve-328 Esifet oğlum da asla yemiyodu yoğurt. İçine muz rendeleyip vermeye başladım çok sevdi. 14aylık olduk. Hala daha muzlu yoğurt veririm
Ee0404_2785 Hurma haşlayıp kabuğunu soyun yoğurtla karıştırıp verin hem kilo aldırıyor hem de genelde yiyiyorlar😊