Pirayee
[bilinmeyen] bebeğin kaç aylık acaba ben de almak istiyorum çünkü
elifiii
[bilinmeyen] 15.gün itibariyle gösteriyoruz, ben değil ama özellikle eşim dikkat ediyor yapmaya. Yararlı olduğunu düşünüyoruz. Hem de uzun süre kullanılacak bir materyal.
CemreKerem
[bilinmeyen] oğlum 13 aylık 1yas üstü kartları kullanıyorum ben hayvanlar nesneler meyveler vs den oluşan kartlar var elimde . Cok cabuk öğreniyorlar öneririm size de şimdilik hayvanları öğretiyorum hem karttan gösteriyorum hem de küçük oyuncaklardan bana kediyi verir mısın dediğimde hemen veriyor ya da diğer hayvanları... Sonra meyvelere ve sebzelere geçeceğim destekleyici olarak da sebze meyve oyuncakları alacağım bence bu tarz oyuncaklar her zaman daha iyi bebegin gelişimine çok yardımcı oluyorlar .
Ozlemuraz
Biz internetten aldik bugun geldi gelir gelmez basladim tabi:) oglum 2 ay 9 gunluk o kadar hos tepkiler veriyor ki sasiriyor heyecanlaniyor konusmaya calisiyor ve ilk kez o kadar uzun sure sessiz sakin kucak istemeden durdu:)
Ebnifa
Ozlemuraz bnim kizimda 2 ay 10 gunluk ben dikkatini cekmez diye almadim. Butun kartlarimi gosteriyorsunuz nasil yapiyorsunuz. Ise yariyorsa bende alayim
Bssrr
[bilinmeyen] 1 aylıkken hiç tepki yoktu bi denemiştim 2 aylık oldu baya dikkatini çekiyor bakıyor inceliyor .
Reyhan4229
[bilinmeyen] ben kullanıyorum memnunum
ozelegtmcianne
[bilinmeyen] 2 aydan beri kullanıyoruz 0-6 ay arası kartlardayız memnunum
Ozgecan3
[bilinmeyen] zeka kartı aldık 2 aylıkken beri kullanioz ilgisi var
Ozlemuraz
[bilinmeyen] bizimki diytoy
Dilber
[bilinmeyen] bende aldim ama oncesinde anlamiyolar 8 9 aylikken dha net kavriyorlar dikkatlerni dha cok cekiyor. Bende begeniyorum
aysegull
[bilinmeyen] sevimli bebe mi sevgili bebe mi
aysegull
Yorumları sonradan okudum ben o markayı kullanıyorum
Tazeanne16
Ya ben aldm da kartın boyutlauı cook büyük
Pirayee
[bilinmeyen] marka bakmadım henüz. Kızım 2. Ayına yeni girdi kaçıncı ayda kullaılmaya başlanıyor diye merak ettim
[silindi]
[bilinmeyen] ben kullanıyorum memnunum. boyutları buyuk ve kaliteli
gyns
[bilinmeyen]
Verdim.. Geldi evde ama henüz kullanmadık.. Zeka oyuncağın zeka akartlarjnj kullanıyorum.. Onda O harfi kaldı.. Bitince ona gececeğim.. Ama dışına PVC yaptırmak istiyorum.. Kayganlık sağlamıyor.. Kartları öne koyarken zor oluyor.. Ama görseller güzel.. Özenli, İngilizce anlamları ile birlikte.. Kullanım kılavuzunda çok güzel açıklanmış.. Bu tarz kartların dil gelişmini desteklediğini düşünüyorum..
Pirayee
[bilinmeyen] bakayım o zaman teşekkürler 😊
Tazeanne16
[bilinmeyen] valla bana büyül geldi :)
aysegull
[bilinmeyen] şu an 0-6 ay olanı kullanıyorum. Bebeğim çok dikkatli şekilde izliyor ağlarken bile susup bakıyor dikkatini çekti ama daha DVD leri açıp bakmadım. En kısa zamanda onlara bakacağım
Ozlemuraz
Ebnifa ay ay ayirmislar kartlari ama benim bebegim 4 6 ay kartlarina daha saskin bakiyor:) gerci hevesi kirildi su an sicrama haftasina giricez 4 gun sonra belirtileri basladi simdiden