Tugce_hckrkmz37 Nida1404 3 ay 20 günlük hala yapıyorum kundaksız uyumuyor 😏 elleri ayakları cok harekert ettikce uyanıyor
Btl_abr Nida1404 Bizde 3 ay.5 günlüğüz hâlâ devem Dr bize 4 ayın sonunda bırakın dedi ama nasıl olcak bilmiyorum
Shira2 Nida1404 kizimda 1 haftalikken biraktim uyumasi iyi diye. Oglumda 2 aya kadar, ara ara yapardim, cünkü hic iyi uyumazdi. Kundak sanki biraz rahatlatiyor gibiydi..
ikiprensannesii2 4 aylık hala yapıyorum ne zaman ellerini yüzüne götürmeyi bırakırsa o zaman bırakmayı düşünüyorum😁
Nida1404 Tugce_hckrkmz37 benim kızımda elleriyle kendini uyandırıyor bende devam edeyim o zaman 2 ay 13 günlük
Tugce_hckrkmz37 Nida1404 mecbur bi süre boyle 😀 dün uyutmayı denedim ama malesefki olmadı yine kundak yaptım uyduu
Duygunida Nida1404 çok sıkmadan yapıyorum eskiler mumyalar gibi kundaklarmış bizleri ben yarım yapınca bile vicdan yapıyorum 😂 yapmazsam 3 saatte kalkıyor yapınca 8 saat uyuyor 🤷🏻♀️
Cutes Kundak yapmana rağmen az uyuyup çabuk uyanıyorsa ya da dalmakta zorluk çekiyorsa kundak zamanı bitmiş demektir
Nida1404 Cutes kızım doğduğundan beri gündüzleri az uyuyup çabuk uyanıyor dalmakta güçlük çekiyor canım gündüzleri maksimum 30 dk uyuyor
ManiacsArmy Nida1404 elbette kolay oldu en sagliklisi da bu zaten bebeğin donmeye başladığı an artık serbest bırakmak lazım 4 ayin ortalarında bırakın isterseniz . Herseyin alisma suresi bir hafta die kodlayin kendinizi siz inanırsanız bebeginizde inanacak ve kolay adapte olacağını düşünüyorum
Ela-yasel Nida1404 4. Ayında bıraktık çünkü artık elleriyle kendisini korkutmuyordu. Arada ellerini yüzüne götürüyor bende tutuyorum sallarken