BombastikTurta Arkadaşlar bebeği emmeyip melisa çayi bebeğe veren varmı? Normalde uyku yapan bir çay ama benim oğlum emmiyor benim icip ona sütten geçmesi gibi bi olanak yok ona direk versem 1 çay kaşığı zararı olurmu? Kullanan varmı?
Serrabebek Tuba BombastikTurta merhaba bebeğim tam tamına 8. Ayında dün bir çay kaşığı kadar verdim hepsni içmedi ama ağzına bir iki damlada olsa gitti hiç uyumayan bir bebek etki eder diye verdim ama nafile etkisi olmadı kendimde 1 kupaya yakın içtim dediğim gibi bir etkisi olmadı🤷🏻♀️
Serrabebek BombastikTurta belkide benim bebeğimle alakalı rezenede etmedi çünkü😔geçen bir post okumuştum burda uyumayan bebeğe melisa çayını kendi içmişti bir arkadaş o gece bebeğinin uyuduğunu söyledi bir hevesle aldım hemen içtim ama sonuç bende hüsran 🤷🏻♀️
Zeynepvefam Serrabebek ☺️ Bende okumuştum o postu bende hemen bir hevesle aldım ve sonuç sizinkiyle aynı oldu 😂 sanırsam ters tepki yaptı esnemiyor bile 😂😂
Ardenkus BombastikTurta valla bi mayıştırıyor. Uyku hali oluyor. Zaten o etkisinden dolayı sakinleştirici çaylar listesinde 😀